Zoeken

Zeven type mannen met wie je geen relatie aan moet gaan!

Bijgewerkt op: 20 dec. 2019


Samen met mijn klanten ontwikkelde ik een lijst met zeven typen mannen waar je geen relatie mee wilt. Herken je ze?

Foute man

1. De manipulator

Dit zijn mannen die graag de baas over je spelen. In eerste instantie prijzen ze je de hemel in en pronken graag met je. Als ze je wat beter kennen doe je opeens in hun ogen niets meer goed. Ze dwingen je een richting uit die jij niet wil. Ze weten alles zo te draaien dat ze altijd gelijk hebben. Ze hebben op alles wat je zegt een weerwoord en laten zich niet tegenspreken. Als je niet doet wat zij willen worden ze kwaad. Het loopt altijd op ruzie uit, maar ze zullen jou altijd de schuld in de schoenen schuiven.

2. De controlefreak

Ze doen zich voor als een charmeur en overladen je met complimenten. Als je je aan ze gebonden hebt laten ze je niet meer gaan. Ze willen dat jij ze adoreert. Ze zijn jaloers op alles wat je doet en denkt. Ze checken je telefoon en openen je post. Je mag van hen niet meer met andere mensen uit. Als je toch de deur uit moet achtervolgen ze je. Ze gaan al je gangen na. Als ze je maar even niet vertrouwen is het huis te klein en betichten ze je van ontrouw.

3. De onverantwoordelijke

Deze mannen kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor hun daden. Ze stellen zich afhankelijk van je op en willen dat jij alles voor ze oplost. Als je ze leert kennen voel je een soort vertedering en wil je ze helpen. Maar al snel blijkt dat het niets uithaalt. Jij bent steeds bezig om ze uit de nesten te halen en te zorgen dat de boel niet in de soep loopt. Ze hebben bijvoorbeeld geen baan, ze doen niets in huis, ze zijn soms verslaafd aan alcohol of drugs, of je kunt geen afspraak met ze maken.

4. De leugenaar

Ze zeggen alles voor je te willen doen, maar achter je rug om doen ze iets heel anders. Ze beloven je gouden bergen, maar komen hun beloften niet na. Ze beloven je mooie vakanties, dat ze je fiets zullen repareren, of dat ze op tijd thuis zullen zijn om op de kinderen te passen, maar niets van dit alles gebeurt. Ze beloven dat ze zullen veranderen, maar ze veranderen nooit.

5. De tussenuit knijper

Deze mannen knijpen er opeens stiekem tussenuit. Je denkt een goede relatie met ze te hebben, maar op een dag zetten ze je onverwacht aan de kant en zullen ze je niet uitleggen hoe dat komt. Ze hebben het slot van de deur veranderd, of ze zijn er opeens met al hun spullen vandoor en je zult nooit meer iets van ze vernemen. Misschien hoor je nog net van hen dat er (al heel lang) een ander in het spel is.

6. De eeuwige vrijgezel

Ze durven geen binding met je aan te gaan. Ze houden je op afstand. Ze doen vaag over afspraken, zeggen dat ze misschien langs zullen komen, zodat je soms vergeefs op ze zit te wachten. Als ze bij je zijn, zijn ze teveel aan het woord of ze sluiten zich voor je af. Ze steken veel tijd in allerlei zaken, hun vrienden, hun hobby’s, ze werken over, maar voor jou hebben ze geen tijd. Als je toch een keer een leuke avond met ze hebt moeten ze er opeens vandoor en laten je verbijsterd achter.

7. De twijfelaar

Deze mannen vinden het moeilijk om een langdurige verbintenis aan te gaan. Eerst twijfelen ze lang of ze een vaste relatie met je willen, of ze twijfelen tussen jou en een ander voor ze het besluit nemen om met jou verder te gaan. Vervolgens denk je dat de relatie prima gaat, maar opeens nemen ze afstand en maken het uit. Na een poos blijken ze je toch te missen en maken het weer goed. Als je er zelf niet uitstapt kan deze knipperlichtrelatie nog jaren zo doorgaan.

Wil je weten hoe het komt dat jij mannen met problemen als partner kiest?

Ik bied je een gratis gesprek aan waarin je dit helemaal helder krijgt, en je krijgt duidelijk welke eerste stap jij kunt zetten om je belemmeringen naar ware liefde te overwinnen.

Klik hier om je gegevens in te vullen of bel naar 06-24634802, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ontvang mijn gratis e-book:

Hoe bereik ik mijn partner?

#controlefreak #manipulatie #eeuwigevrijgezel #leugenaar #fouteman #twijfelaar

602 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven