Zoeken

Zijn jeugdtrauma's heftig of juist niet?

Bijgewerkt op: 20 dec. 2019


Heftige emotie

‘Jee, wat heftig!’, zeggen mensen als ik vertel dat ik met jeugdtrauma’s werk. Ze kijken mij meewarig aan. Het lijkt hen maar niks.

‘Nee’, roep ik dan, ‘ik vind het juist prachtig!’

Als ik ervaar hoe dankbaar mensen zijn omdat ik naar hen luister voel ik me geroerd.

Als ik manieren kan aanreiken waardoor mensen hun problemen aankunnen voel ik me gelukkig.

Als ik mensen hoor vertellen dat ze door tegenslagen anders naar hun leven kijken. Dat ze het kleine zijn gaan waarderen. Dan blijf ik achter in verwondering.

Als ik zie hoe mensen hun problemen overwinnen. Dat ze inzichten krijgen waardoor ze het leven weer aan kunnen. Dan voel ik me zo blij!

Ik zie hoe tegenslag sterk maakt. Het maakt dat mensen voor de zwakken willen opkomen. Ik zie dat ze oprecht en eerlijk zijn.

Als mensen jarenlang hebben vastgezeten in spanning in hun lichaam. En eindelijk die huilbui krijgen die zo oplucht. Ze snappen niet dat ze het niet eerder hebben gedaan! Dat raakt me en maakt dat ik me dankbaar voel.

Als mensen hun schaamte overwinnen. Dat ze zich voor het eerst van hun leven bloot durven te geven. Dat ze zich vervolgens afvragen waar ze zo bang voor zijn geweest. Dat ze ontdekken dat de wereld niet vergaat! Dan voel ik me geraakt en mild en zacht.

Als mensen inzien dat de negatieve gedachten die ze over zichzelf hebben helemaal niet blijken te kloppen. Dat deze hen door anderen zijn aangepraat. Dat zij dit ten onrechte geloofd hebben! Dan voel ik hun opluchting en hun kracht. Dat geeft ook mij energie!

Traumacoach is het mooiste beroep van de wereld. Ik zou niets anders willen!

Wil je weten hoe jij ook op een veilige manier je jeugdtrauma’s kunt overwinnen zodat je het leven krijgt dat je echt wilt?

Ik bied je een gratis gesprek aan waarin je helder krijgt wat jij kunt doen, en welke eerste stap je kunt zetten.

Klik hier om je gegevens in te vullen, of bel 06-24634802

Ontvang mijn gratis e-book:

Hoe bereik ik mijn partner?#jeugdtrauma #tegenslag #spanning #huilbui #schaamte

234 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven