Zoeken

Hoe biecht je jouw affaire op?

Je wacht op het juiste moment, maar je bent bang voor de gevolgen. Je wilt jouw vaste partner niet kwijt, maar je wilt ook niet met een leugen leven.


Je had niet de bedoeling om je partner te bedriegen. De verliefdheid overkwam je. De aantrekkingskracht was te sterk. En nu zit je er middenin. Je hebt een affaire.


Je voelt je bijzonder. Je geniet er met volle teugen van. Maar niet altijd.

Het vreet ook aan je.


Jouw dubbelleven. Jouw geheimen. Jouw uitvluchten. Je bent bang dat het ontdekt wordt.


Het liefst zou je het direct aan jouw partner opbiechten, ware het niet dat jouw mooie leven dan direct ophoudt te bestaan.


Je houdt nog genoeg van je partner om met hem door te gaan. Je beseft hoeveel pijn je hem doet als je het vertelt. Hoe zal hij reageren? Misschien heb je het één en ander op jouw partner aan te merken. Was jouw seksleven al heel lang doodgebloed en snakte je naar aanraking? Heb je alles geprobeerd om je partner te verleiden, gesprekken gevoerd, maar het werkte niet?


Wat je zeker weet is dat hij op z'n minst niet blij zal zijn als je hem jouw escapades opbiecht. Zet hij jou de deur uit? Hoe groot is zijn woede? En hoe groot is zijn teleurstelling in jou?


Wel of niet opbiechten? Het is voor jou een groot dilemma. Het richt je op jouzelf en jouw waarden. Het richt je op kanten van jezelf die je (nog) niet kent.Hoe vaak heb je al geprobeerd om de affaire te beëindigen, en lukte het niet?


Je wil wel, maar er is een macht die sterker is dan jij.


Je kan het niet laten. De verleiding is te groot.Je wilt zowel jezelf als jouw partner weer recht in de ogen kunnen kijken. Zonder ruzie. Je wilt liefde en erotiek terug in jouw relatie.

Hoe pak je dat aan?


Ik help jou graag om jouw dilemma te ontrafelen. Ik kan ook tussen jou en jouw partner bemiddelen, zodat jullie veilig emotioneel geladen zaken kunnen bespreken. Neem gerust contact met me op en plan een gratis telefonische afspraak via deze link


Ans BreetveldDownload mijn gratis e-book en ontdek:Hoe jij jouw partner, die jou op afstand houdt weer kan bereiken

  • Hoe je relatieproblemen oplost

  • Veel inzichten, tips en cadeaus om een goede relatie te krijgen en te houden

Download het e-book hier
#bedrog #bedriegen #vreemdgaan #affaire #avontuurtje #verhouding #ontrouw #overspel #minnaar #minnares #maîtresse #relatieproblemen #dilemma

153 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven